Castell de Cardona – El Bages


2
7.9k shares, 2 points

Castell de Cardona:  És un castell del segle IX, d’estil romànic i gòtic, ubicat en un turó del poble de Cardona. Va ser una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya. Dins del conjunt trobem la torre Minyona i l’església de Sant Vicenç que daten del segle XI.
Actualment es destina a Parador Nacional.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
7.9k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.