Puigcerdà – Festa del Trinxat 2018 – 24 de febrer


1
499 shares, 1 point

El Trinxat és un plat tradicional de la comarca de la Cerdanya. La història del trinxat es remunta al segle XV. Durant la postguerra era considerat un plat de pobres, ja que els seus ingredients, trumfes (és com s’anomenen les patates a la Cerdanya) col d’hivern (col tocada pel fred de la neu) i cansalada viada, eren presents a totes les cases ceretanes. Actualment és un dels plats presents en tots els restaurants de la comarca.

El pròxim 24 de Febrer, Puigcerdà celebra la Festa del Trinxat. El sopar serà a les 21 h al poliesportiu. Començarà amb una degustació d’embotits i formatges del Pirineu. Dos aperitius de productes de la comarca: caneló trufat de rostit de vedella ecològica i un royal de foie amb poma de muntanya. Com plat principal, el trinxat elaborat pels restaurants de Puigcerdà i un bacallà amb pinyons i fruita seca. De postres milfulls de nata i gerds elaborats pels pastissers locals.

Durant el sopar hi haurà actuacions i es clourà amb un ball.

El preu del sopar és de 27,50 € i els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

Més informació al web www.puigcerda.cat, als correus info@puigcerda.cat i turisme@puigcerda.cat, i al telèfon 972 880.542.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
499 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.