Castellar de N’Hug – El Berguedà


2
3.9k shares, 2 points

Castellar de N’Hug,  és un poble situat a la comarca del Berguedà, dins del Parc del Cadí-Moixeró. L’any 1984 va ser escollit com un dels pobles més macos d’Espanya. Famós per les Fonts del Llobregat, lloc on neix el riu, però també per la gastronomia de muntanya, el concurs de gossos d’atura que se celebra cada any l’últim diumenge d’agost, pels seus croissants gegants, els embotits de la comarca i el bon pa de pagès. Un altre atractiu és el Museu del Pastor, el Tren Turístic del Ciment i el Museu del Ciment Asland.

Un poble molt tranquil tota la setmana, però que es queda desbordat de gent els caps de setmana.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
3.9k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Nuc i derivats Noguera son toponim de riu o font, anterior al medieval Hug. Hi trovareu els millors embotits, encara que no hi hagi cap porc. Misteri pirinenc!