Recepta de Cuina, Com es fa – Canelons de peix


-1

Ingredients:

  • Un quilo de peix blanc variat, lluç, rap, llobarro, turbot.
  • 250 grams de gambes pelades
  • Una caixa de canelons (20 canelons)
  • Una ceba
  • 30 grams de tomàquet concentrat
  • Una copa de conyac
  • 25 grams de farina
  • 1/2 got petit de llet
  • Nou moscada
  • Sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba, quan estigui enrossida, afegim el peix (net d’espines) a trossos i ho deixem fer uns 2 o 3 minuts.

Afegim el tomàquet concentrat i el mantindrem al foc 2 o 3 minuts més. Flamegem el conyac i posem uns 25 grams de farina, remenem, afegim la llet i deixem coure uns 5 minuts. Afegim la sal i un polsim de nou moscada.

En una olla amb aigua i sal, bullim la pasta dels canelons uns minuts o el temps que digui la marca. Els escorrem i estendrem damunt un drap.

Farcim els canelons amb la pasta i els enrotllem.

Es poden servir acompanyats d’una vinagreta suau amb pebrots i olives, calents amb una beixamel, freds amb maionesa o salsa rosa, el que preferiu.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
24
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Ull! La foto no es la original de la recepta. La foto esta treta del meu blog de cuina sense permis. Fem les coses be!!