Recepta de Cuina, Com es fa – Galta de porc rostida


Ingredients:

  • Una galta de porc per persona
  • Una ceba gran
  • Dos grans d’all
  • Dos tomàquets petits madurs
  • Un got de brou de carn o pollastre
  • Un full de llorer
  • Una branqueta de farigola llimonera
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola amb una mica d’oli, posem a rostir les galtes, prèviament salpebrades.

Quan estiguin daurades per les dues cares, afegim els alls sencers, amb la pell i aixafats i la ceba tallada en juliana. Quan la ceba s’hagi enrossit, afegim els tomàquets tallats a daus.

Un cop  els tomàquets estiguin desfets, remenem i posem el llorer, la farigola i el brou. Ho deixem coure a foc lent una hora. Si cal, anem afegint una mica més de brou o aigua durant la cocció.

Al final, rectifiquem de sal. Servir acompanyada d’unes bones patates fregides (aqui teniu la recepta)