Ingredients:
- Un llom de salmó per persona
- Un manat d’espàrrecs verds
- Una ceba
- Tres taronges
- Un got de vi blanc
- Farigola fresca, si és llimonera millor
- Una culleradeta de maizena
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Salpebrar els lloms de salmó i fregir-los en una paella amb poc oli, pensem que el salmó ja és un peix greixós. Quan estiguin daurats per les dues bandes, els traiem i els reservem.
A la mateixa paella fregim la ceba tallada en cèrcols, quan sigui rosa, afegim el vi, deixem reduir i incorporem el suc de les tres taronges. Per espessir la salsa afegim una culleradeta de maizena.
En una cassola posem la salsa i els lloms de salmó al damunt, espolsem farigola per sobre i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts, perquè s’integrin tots els sabors.
Per acompanyar podem fer uns espàrrecs verds al vapor.