CUINA

Recepta de cuina, Com es fa – Salmó en salsa de taronja i farigola amb espàrrecs

Ingredients:

  • Un llom de salmó per persona
  • Un manat d’espàrrecs verds
  • Una ceba
  • Tres taronges
  • Un got de vi blanc
  • Farigola fresca, si és llimonera millor
  • Una culleradeta de maizena
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrar els lloms de salmó i fregir-los en una paella amb poc oli, pensem que el salmó ja és un peix greixós. Quan estiguin daurats per les dues bandes, els traiem i els reservem.

A la mateixa paella fregim la ceba tallada en cèrcols, quan sigui rosa, afegim el vi, deixem reduir i incorporem el suc de les tres taronges. Per espessir la salsa afegim una culleradeta de maizena.

En una cassola posem la salsa i els lloms de salmó al damunt, espolsem farigola per sobre i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts, perquè s’integrin tots els sabors.

Per acompanyar podem fer uns espàrrecs verds al vapor.

Tags: salmó

Notícies semblants: