Recepta de Cuina, Com es fa – Arròs melós amb calamars


40
12k shares, 40 points

Ingredients:

 • 400 grams d’arròs bomba
 • 1/2 quilo de calamars de mida mitjana
 • Una ceba
 • Un pebrot verd
 • Dos grans d’all
 • Julivert
 • Dos tomàquets madurs
 • Una culleradeta de pebre vermell dolç
 • Safrà
 • Un litre de brou de peix
 • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Rentar, netejar i tallar els calamars a trossos grans.

En una paellera o cassola gran, posar una mica d’oli i quan estigui ben calent aboquem els calamars, quan comencin a enrossir-se afegir la ceba tallada ben petita i deixar que es vagi fent uns cinc minuts, incorporar els dos grans d’alls amb el julivert, tot ben picat i el pebrot verd tallat ben petit i ho deixem uns 10 minuts a foc lent.

Salpebrem i afegim el safrà, la culleradeta de pebre vermell i els tomàquets ratllats. Deixem fer uns 5 minuts més.

Incorporem l’arròs, remenem perquè agafi color i afegim el brou de peix ben calent i deixem coure uns 20 minuts. Si cal, podem afegir una mica més de brou o aigua. Rectifiquem de sal i servim de seguida perquè no quedi ressec.


T'agrada? Compartiex-ho!

40
12k shares, 40 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
174
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
10
Em diverteix
M'agrada M'agrada
62
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
5
m'entristeix
M'interesa M'interesa
18
M'interesa
Em fascina Em fascina
26
Em fascina

5 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.