Ingredients:
- 250 grams de formatge crema
- Quatre ous grans
- 80 grams de Maizena
- 350 ml. de llet condensada
- 350 ml. de llet sencera
- La raspadura d’una llimona
- Una mica de mantega per untar el motlle.
Preparació:
Untem el motlle amb la mantega i reservem.
En un bol gran, posem el formatge, la llet sencera, la llet condensada, els ous i ho batem fins que quedi sense grumolls.
Afegim la Maizena, la raspadura de la llimona i tornem a batre. Ho aboquem en el motlle que tenim untat amb la mantega.
Ho fem coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, una hora aproximadament. El temps depèn molt del forn que tinguem, per més seguretat anar mirant de tant en tant, punxant amb un pal de broqueta o un escuradents i quan surti net ja estar cuit.
Desemmotllar i deixar refredar abans de servir, d’un dia per l’altre i guardat a la nevera, queda molt bo.