Ingredients:
- Quatre talls de salmó fresc
- 100 ml. de salsa de soja
- Dues cullerades de suc de llimona
- Una cullerada de mel
- Una culleradeta de gingebre fresc
- Llavors de sèsam
- Cibulet
- Oli d’oliva suau.
Preparació:
En un bol barregem tots els ingredients de la salsa (soja, mel, llimona, i gingebre) i fiquem els talls de salmó, procurant que quedin ben impregnats de la salsa. Els deixem marinar una 1/2 hora.
Passada la 1/2 hora, traiem el salmó, el deixem escórrer i l’eixuguem amb paper absorbent.
En una paella amb una mica d’oli, segellem el salmó un minut per cada banda, no cal fer-ho molt, ja està marinat i ha de quedar sucós per dins.
A la mateixa paella aboquem la salsa de marinar el salmó i la reduïm una mica.
Posem el salmó en una plata i el reguem amb la salsa reduïda. Decorem amb una mica cibulet tallat ben petit pel damunt i unes llavors de sèsam.