Recepta de Cuina, Com es fa – Salmó amb salsa de soja, mel i gingebre


Ingredients:

  • Quatre talls de salmó fresc
  • 100 ml. de salsa de soja
  • Dues cullerades de suc de llimona
  • Una cullerada de mel
  • Una culleradeta de gingebre fresc
  • Llavors de sèsam
  • Cibulet
  • Oli d’oliva suau.

Preparació:

En un bol barregem tots els ingredients de la salsa (soja, mel, llimona, i gingebre) i fiquem els talls de salmó, procurant que quedin ben impregnats de la salsa. Els deixem marinar una 1/2 hora.

Passada la 1/2 hora, traiem el salmó, el deixem escórrer i l’eixuguem amb paper absorbent.

En una paella amb una mica d’oli, segellem el salmó un minut per cada banda, no cal fer-ho molt, ja està marinat i ha de quedar sucós per dins.

A la mateixa paella aboquem la salsa de marinar el salmó i la reduïm una mica.

Posem el salmó en una plata i el reguem amb la salsa reduïda. Decorem amb una mica cibulet tallat ben petit pel damunt i unes llavors de sèsam.