Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida d’alvocat i salmó fumat.


9
1.2k shares, 9 points

Ingredients:

 • Dos alvocats
 • 100 grams de salmó fumat
 • Uns fulls d’enciam
 • Un tomàquet
 • Guacamole

Ingredients per fer guacamole:

 • Un alvocat
 • Un tomàquet madur petit
 • Una ceba tendra petita
 • Un xile (opcional)
 • Uns fulls de coriandre
 • Una llima
 • Sal.

Preparació:

Per fer el guacamole tallem la ceba ben fina i fem el mateix amb el xile, escaldem el tomàquet, el pelem, retirem les llavors i el tallem en trossets ben petits. Rentem els fulls de coriandre i també els piquem ben fi.

Tallem l’alvocat per la meitat, retirem l’ós i amb una cullera traiem la carn que posarem en un bol junt amb el suc d’una llima. Amb una forquilla l’aixafem i un cop sigui una pasta, afegim la resta dels ingredients: ceba, xile, tomàquet i coriandre. Afegim un polsim de sal i remenem tot bé fins que ens quedi una massa compacta.

Per fer l’amanida tallem els dos alvocats a quadrats petits i els ruixem amb una mica de suc de llima per tal que no s’oxidin. Tallem la resta dels ingredients: tomàquet, enciam i salmó en trossets petits.

Per muntar el plat agafem gots i posem un fons de guacamole i damunt anem fent capes, de tomàquet, alvocat, salmó, enciam i tomàquet o amb l’ordre que vulgueu.


T'agrada? Compartiex-ho!

9
1.2k shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.