POBLES

Bagergue ja té el distintiu que l’acredita com un dels Pobles més Bonics d’Espanya

Bagergue va rebre dissabte passat 27 de juliol el distintiu que l’acredita com un dels Pobles més Bonics d’Espanya,  el primer poble català a rebre aquesta distinció.

Bagergue, el poble més alt de la Val d’Aran, a 1419 metres d’altitud, ha estat escollit com un dels onze pobles més bonics de tota Espanya.

Amb aquesta nominació Bagergue s’uneix a la xarxa dels pobles més macos d’Espanya que actualment ja compta amb 79 municipis, de menys de 15.000 habitants. El certificat que l’acredita amb aquesta distinció va ser entregat el passat 25 de gener a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra a Madrid.

Bagergue situat a la vall de l’Unhòla es caracteritza pels seus carrers empedrats i empinats, on podrem passejar i visitar un museu particular que té 2.500 objectes que representen la cultura, l’artesania i les tradicions de la comarca.

També podrem visitar l’església romànica del segle XIII de Sant Fèlix, encara que amb el pas dels anys ha sofert diverses transformacions.

Des de Bagergue podem arribar a la capçalera del riu Unhòla on trobarem un paisatge espectacular, envoltat dels estanys Liat, Montoliu i Mauberme.

Estany Liat

Si voleu conèixer un dels pobles més macos de Catalunya i d’Espanya ja ho sabeu, aneu a fer un tomb per Bagergue.

Tags: Bagergue

Notícies semblants: