Una fleca de Santa Perpètua de Mogoda guanya el concurs al Millor Xuixo del Món.

Fins ara estàvem convençuts que per tastar un bon Xuixo havíem d’anar a Girona, la terra on va néixer ara fa 101 anys. A partir d’avui haurem de canviar de ruta i anar a Santa Perpètua de Mogoda, perquè així ho ha decidit el jurat del Concurs al Millor Xuixo Artesà, que es va celebrar ahir a Girona.

La Fleca Pa Artesa del Vallès de Santa Perpetua de Mogoda va ser la guanyadora entre els 35 establiments que es van presentar al concurs que es va celebrar dins la Fira Àgora Dolça de Girona, fira de degustació i venda de productes artesans, de pastisseria, confiteria i xocolata.

El Xuixos de la Fleca Pa Artesà del Vallès de Santa Perpètua de Mogoda

El concurs d’aquest any organitzat pel periodista i gastrònom Salvador García Arbos, va endurir les normes, en aquesta edició el xuixo havia de ser totalment artesà i no pas injectat, és a dir que el xuixo s’havia de fregir amb la crema a dins, no pas fregir la pasta i després injectar la crema.

Tots sabem que el tractament de la crema en pastisseria és un tema molt delicat i el fet de fregir el xuixo amb ella a dins li dóna una total seguretat alimentaria.

Així que ja ho sabeu, si voleu tastar el millor Xuixo del món, passeu per la Fleca Pa Artesa del Vallès de Santa Perpètua de Mogoda. 

També us pot interessar: 

Recepta de cuina, Com es Fa – Xuixos artesans

El Xuixo compleix 100 anys i Girona col·loca una placa en el lloc on va néixer 

Tags: Millor Xuixo

Notícies semblants: