Com treure el trosset de closca que ens cau quan obrim un ou

A tots ens passa sovint que quan obrim un ou i l’aboquem en un plat, ens cau un trosset de closca dins i comencem a agafar culleres, forquilles o tota mena d’estris per treure’l, però no ens resulta tan fàcil separar l’intrús de la clara de l’ou, sembla que estigui enganxat.

Hi ha gent que agafa un tros de la closca trencada per pescar el trosset que ha caigut, però això pot comportar riscos per la salut. La closca de l’ou pot tenir bacteris com el causant de la salmonel·losi, i el que estarem fent és contaminar l’ou que ens hem de menjar.

Hi ha un truc molt senzill i facilíssim, només necessitem aigua. Ens mullem el dit amb aigua i retirem el trosset de closca. En aquest vídeo que s’ha fet viral a les xarxes, ho veureu molt millor.

 

Tags: Trucs

Notícies semblants: