Roba seca en molt menys temps


Tots sabem que la roba és molt millor eixugar-la a l’aire lliure i com deien les nostres àvies, la blanca al sol i la de color a l’ombra. A més contribuirem a respectar el medi ambient, consumint menys energia que fent-ho a l’assecadora, la roba ens durarà més temps i estalviarem en la factura de la llum.

El problema és que en el món atrafegat en què vivim avui en dia, sovint no tenim gaire temps, a l’hivern costa molt més d’eixugar-se i acabem comprant una assecadora.

Depèn de les assecadores i de la roba que fiquem, però normalment triga una hora o més i la roba sempre queda una mica humida. Un bon truc per reduir el temps i que quedi més seca és posar, junt amb la roba a eixugar, una tovallola esponjosa.

Mentre la màquina va treballant, la tovallola anirà absorbint la humitat de la roba, quedant així molt més seca.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.