Com evitar que s’entelin les ulleres quan portem mascareta.


9
9 points

Des que la mascareta s’ha convertit en una peça més en sortir de casa, els que portem ulleres, tenim un problema afegit, com evitar que el baf del nostre alè enteli les ulleres i acabem ensopegant amb el primer fanal que trobem.

El mateix problema ja no tan sols el tenim els que hem de dur ulleres permanentment, ara que ve el bon temps, amb les ulleres de sol ens passarà el mateix.

Per això, avui volem compartir algun dels trucs que hem trobat a les xarxes. El primer és el d’un metge que ens explica com ho fa ell quan entra a quiròfan, refregant una pastilla de sabó pels vidres de les ulleres i a continuació netejar-los amb una tovalloleta neteja ulleres.

 

El segon és el d’una noia que a més del truc del sabó ens explica una forma de col·locar la mascareta per evitar que s’entelin les ulleres.

 

Si ho proveu, ja ens direu quin dels trucs us ha funcionat millor.


T'agrada? Compartiex-ho!

9
9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
10
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
12
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. el tema del sabo , damunt ulleres amb vidres “organics” , nomes fas que rallar el material, i despres provocas que per a la nit, nomes veus “estrelle” quant miras cap a una font de llum, aixi que desvestim un sant per vestir un altre

  2. Jo faig servir un llapis que venen per les ulleres de natacio perque no s’entelin les ulleres i despres li paso la tela de les ulleres. El venen al Decathlon i te un cost de casi 5€ pero dura molt i va fantastic