Com evitar que s’entelin les ulleres quan portem mascareta.

Des que la mascareta s’ha convertit en una peça més en sortir de casa, els que portem ulleres, tenim un problema afegit, com evitar que el baf del nostre alè enteli les ulleres i acabem ensopegant amb el primer fanal que trobem.

El mateix problema ja no tan sols el tenim els que hem de dur ulleres permanentment, ara que ve el bon temps, amb les ulleres de sol ens passarà el mateix.

Per això, avui volem compartir algun dels trucs que hem trobat a les xarxes. El primer és el d’un metge que ens explica com ho fa ell quan entra a quiròfan, refregant una pastilla de sabó pels vidres de les ulleres i a continuació netejar-los amb una tovalloleta neteja ulleres.

 

El segon és el d’una noia que a més del truc del sabó ens explica una forma de col·locar la mascareta per evitar que s’entelin les ulleres.

 

Si ho proveu, ja ens direu quin dels trucs us ha funcionat millor.

Tags: Mascaretes, ulleres

Notícies semblants: