Recepta de Cuina, Com es fa – Conill a la salsa “Barba Rubia”


Ingredients:

  • Un conill
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un got de vi blanc
  • 1/2 litre de brou de pollastre
  • Una cullerada de farina
  • Dues cullerades grans de salsa “Barba Rubia
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netegem el conill i el tallem a trossos no gaire petits, salpebrem i el daurem en una cassola amb una mica d’oli. Quan estigui daurat el traiem i el reservem.

A la mateixa cassola, fem un sofregit amb la ceba i els alls, tot trinxat ben petit. El deixem a foc lent fins que la ceba estigui enrossida.

Afegim una cullerada de farina, remenem i incorporem les dues cullerades soperes de salsa “Barba Rubia” i el got de vi. Deixem que redueixi el vi i afegim el brou.

Incorporem el conill que havíem reservat, tastem de sal i si cal, rectifiquem. Tapem la cassola i ho deixem coure uns 30 minuts a foc lent.

Cinc minuts abans d’acabar la cocció, destapem la cassola perquè la salsa quedi una mica espessa.

La salsa “Barba Rubia” és una salsa a base de mostassa i ceba, amb un agradable sabor a ceba dolça amb el contrast de la mostassa. La podeu trobar en la nostra Botiga de Productes Catalans.