Ingredients:
- Un conill
- Una ceba
- Dos grans d’all
- Un got de vi blanc
- 1/2 litre de brou de pollastre
- Una cullerada de farina
- Dues cullerades grans de salsa “Barba Rubia“
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Netegem el conill i el tallem a trossos no gaire petits, salpebrem i el daurem en una cassola amb una mica d’oli. Quan estigui daurat el traiem i el reservem.
A la mateixa cassola, fem un sofregit amb la ceba i els alls, tot trinxat ben petit. El deixem a foc lent fins que la ceba estigui enrossida.
Afegim una cullerada de farina, remenem i incorporem les dues cullerades soperes de salsa “Barba Rubia” i el got de vi. Deixem que redueixi el vi i afegim el brou.
Incorporem el conill que havíem reservat, tastem de sal i si cal, rectifiquem. Tapem la cassola i ho deixem coure uns 30 minuts a foc lent.
Cinc minuts abans d’acabar la cocció, destapem la cassola perquè la salsa quedi una mica espessa.
La salsa “Barba Rubia” és una salsa a base de mostassa i ceba, amb un agradable sabor a ceba dolça amb el contrast de la mostassa. La podeu trobar en la nostra Botiga de Productes Catalans.