CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Xips de carabassó sense oli

Ingredients:

  • Un carabassó
  • Farina
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Pa ratllat
  • Formatge ratllat
  • Sal

Preparació:

En un bol posem quatre cullerades de farina, dues de pebre vermell dolç, una cullerada petita de pebre vermell picant i una de sal. Remenem perquè s’integrin tots els ingredients, ens ha de quedar una farina vermella.

Rentem el carabassó i l’eixuguem amb un paper de cuina. Sense pelar l’anem tallant a rodanxes ben fines.

Fiquem les rodanxes de carabassó dins la farina vermella, remenem perquè vagi agafant color i ho deixem reposar uns 15 minuts.

Preparem una barreja amb el pa ratllat i el formatge ratllat, si és parmesà molt millor.

Veurem que el carabassó ha deixat anar una mica d’aigua i va agafant un color vermell de la barreja de farina amb pebre. Arrebossem les rodanxes de carabassó i les anem posant en una safata de forn protegida amb paper sulfurat.

Preescalfarem el forn a 180° i amb el gratinador encès. Fiquem la safata al forn i ho deixem fer uns 10 minuts, a mitja cocció li donem la volta perquè quedin gratinats per les dues bandes.

Un plat sense greix per acompanyar qualsevol plat de carn o peix.

Tags: Carabassons, Recepta

Notícies semblants: