Ingredients:
- Un carabassó
- Farina
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Pa ratllat
- Formatge ratllat
- Sal
Preparació:
En un bol posem quatre cullerades de farina, dues de pebre vermell dolç, una cullerada petita de pebre vermell picant i una de sal. Remenem perquè s’integrin tots els ingredients, ens ha de quedar una farina vermella.
Rentem el carabassó i l’eixuguem amb un paper de cuina. Sense pelar l’anem tallant a rodanxes ben fines.
Fiquem les rodanxes de carabassó dins la farina vermella, remenem perquè vagi agafant color i ho deixem reposar uns 15 minuts.
Preparem una barreja amb el pa ratllat i el formatge ratllat, si és parmesà molt millor.
Veurem que el carabassó ha deixat anar una mica d’aigua i va agafant un color vermell de la barreja de farina amb pebre. Arrebossem les rodanxes de carabassó i les anem posant en una safata de forn protegida amb paper sulfurat.
Preescalfarem el forn a 180° i amb el gratinador encès. Fiquem la safata al forn i ho deixem fer uns 10 minuts, a mitja cocció li donem la volta perquè quedin gratinats per les dues bandes.
Un plat sense greix per acompanyar qualsevol plat de carn o peix.