POBLES

La Santa Market d’aquest any aposta pels productes locals i de proximitat.

Aquest any Santa Cristina d’Aro acollirà la quarta edició de la Santa Market, un espai de gastronomia, música, oci i diversió en el cor de la Costa Brava, que estarà obert al públic des del 17 de juliol fins al 30 d’agost.

Els organitzadors de la Santa Market i el Consell comarcal del Baix Empordà han signat un conveni pel qual els productors locals podran exposar els seus productes als més de 152.000 visitants que cada any acudeixen d’arreu del món.

Amb la pandèmia de la Covid-19 ens hem conscienciat de la necessitat de consumir productes de proximitat, per beneficiar l’economia local i reduir la petjada ecològica, però aquesta iniciativa ja estava pensada abans de la crisi del Coronavirus i ara simplement s’ha signat el conveni.

La Santa com la coneixen la gent de la Costa Brava, fa quatre anys que es fa en el recinte del club hípic Santa Cristina Horse Club, que trasllada la seva activitat habitual a l’Espai d’Interès Natural Gavarres.

Allà durant un mes i mig trobarem activitats lúdiques i culturals per a tota la família, ofertes gastronòmiques, parades de roba, d’artesania i productes de proximitat i de comerç sostenible. I pels que es vulguin quedar fins a la matinada, música i ball a la fresqueta de la Costa Brava.

No us perdeu la Santa d’aquest any, que a causa de la Covid-19 tindrà totes les mesures de seguretat recomanades pel govern. Carretera de Girona a Sant Feliu de Guíxols km. 27,6. Santa Cristina d’Aro.

Galeria de fotos de la Santa Market 2019

Tags: La, La Santa Market

Notícies semblants: