El “Xuixo Casa Cacao” la nova elaboració de Jordi Roca i Julià Castelló

El Xuixo Casa Cacao – Foto @comunica.cat

Jordi Roca, el pastisser dels Germans Roca i encarregat de Casa Cacao en col·laboració amb Can Castelló, on va néixer el Xuixo ara fa més de cent anys, han elaborat un nou dolç emblema de la ciutat de Girona, un Xuixo farcit d’una crema de xocolata amb un 72% de cacau procedent de Colòmbia.

Dos professionals de la pastisseria s’uneixen per donar un tomb al producte dolç més famós de la ciutat de Girona. Els germans Roca fa poc més de sis mesos van obrir Casa Cacao, una xocolateria amb obrador on veure l’elaboració i gaudir de tots els plaers del món de la xocolata.

Un projecte recent s’uneix a una empresa centenària, Can Castelló fundada en 1898 de la mà de Julià Castelló i Moré i que avui en dia pot presumir de ser l’únic obrador del món on només s’elaboren xuixos.

La idea del Xuixo Casa Cacao, va sorgir d’en Jordi Roca que volia tenir el producte artesanal de Can Castelló, però amb el seu cacau. Jordi Roca i Julià Castelló es van posar a desenvolupar la idea de la qual ha nascut el Xuixo Casa Cacao, elaborat amb les tècniques centenàries de Can Castelló i que tan sols podem trobar a la xocolateria dels germans Roca a Girona. Un Xuixo amb un cacau trufat que se serveix calent.

També et pot interessar:

El Xuixo compleix 100 anys i Girona col·loca una placa en el lloc on va néixer – Recepta del Xuixo

Casa Cacao d’en Jordi Roca un nou concepte de degustar la Xocolata en ple centre de Girona

Tags: Xuixo

Notícies semblants: