Recepta de Cuina, Com es fa – Xistorra a la cervesa


0

Ingredients:

  • Dues xistorres
  • Una cervesa de 25 ml (un quinto)

Preparació:

Tallem la xistorra en trossets i la fregim en una paella sense oli, ella mateixa anirà deixant el seu. La deixem fregir uns cinc minuts donant-li la volta perquè es faci per tot arreu.

Afegim la cervesa i deixem a foc lent fins que redueixi.

Aquesta recepta normalment es fa amb sidra, però com no teníem l’hem fet amb cervesa i ha quedat molt bona, una altra varietat és amb vi blanc o cava.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.