CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Llobarro al forn amb herbes aromàtiques i patates

Ingredients:

  • Tres llobarros
  • Un quilo de patates petites
  • Anet sec
  • Orenga sec
  • Julivert sec
  • Pebre vermell dolç
  • 1/2 llimona
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Demanem a la peixateria que ens tallin els llobarros per la meitat i ens treguin l’espina, ens han de quedar dos filets.

Pelem les patates i les tallem a rodanxes no molt fines, les posem en una safata de forn, salpebrem i posem una mica d’oli pel damunt. Les posem al forn fins que estiguin una mica daurades per cada costat.

Un cop daurades les patates, posem els filets de llobarro al damunt amb la pell cap a sota, els salpebrem, afegim les herbes aromàtiques per sobre i un polsim de pebre vermell dolç. Afegim les rodanxes de llimona i aboquem el got de vi. Ho posem al forn a una temperatura de 200° i ho deixem coure uns 15 minuts.

Tags: Llobarro, Recepta

Notícies semblants: