Barcelona suprimeix 2000 llocs d’aparcament per instal·lar terrasses dels bars

Una cantonada del carrer d’Aragó – Foto: Twitter @OnVasBarcelona

Sembla que l’ajuntament d’Ada Colau cada dia aposta més fort per suprimir els vehicles de la ciutat, si fa uns mesos vam veure com a molts carrers de la ciutat es pintava el terra amb franges grogues que indicaven diferents utilitats, però sempre traient vies de circulació de vehicles, ara veiem que s’han suprimit llocs d’aparcament per instal·lar terrasses dels bars.

El sector de l’hostaleria està molt satisfet amb aquesta mesura, ja que després d’haver reduït l’aforament en l’interior dels locals és una bona opció per poder sobreviure en aquests temps de pandèmia, però els que no estan tan contents són els conductors, sobretot els transportistes que han vist algunes cantonades envaïdes per terrasses i ja no saben on aparcar per descarregar.

Altres conductors com els taxistes veuen un perill en aquestes terrasses a la via pública, ja que malgrat que han posat pivots o tanques separadores en molts casos és un perill en reduir-se considerablement l’angle de gir d’una cantonada.

De moment només s’han tret 1.200 aparcaments de cotxes i 800 de motos, però encara queden moltes sol·licituds d’establiments per tramitar, ja que fins al moment tan sols s’han resolt un 10% de les 6.000 peticions que tenen. En principi el consistori afirma que aquesta mesura es mantindrà durant tot aquest any i l’any vinent.

Notícies relacionades:

La nova imatge del carrer Consell de Cent de Barcelona (22/05/2020)

On hauran d’aparcar les motos a Barcelona a partir d’ara? (24/02/2020)

Tags: Barcelona, Terrasses

Notícies semblants:

Últimes Notícies