Dues pizzeries de Catalunya en el rànquing de les millors d’Europa, el 50 Top Pizza

Dues pizzeries de Barcelona han entrat al rànquing de les 50 millors pizzeries d’Europa de l’any 2020, en el 50 Top Pizza. En el lloc 28 trobem a Madre Lievito del carrer Llacuna, 1 de Barcelona, amb una decoració que ens recorda aquelles pel·lícules italianes dels anys 60.

En el lloc 32 trobem a la Balmesina del carrer Balmes 193 de Barcelona que l’any passat estava en la posició 39, un local amb un ambient informal i juvenil. En el 50 Top Pizza no figura cap pizzeria del país mare de la pizza, Itàlia, ja que tenen la seva pròpia classificació.

Madre Lievito
La Balmesina

En els dos locals de la Ciutat Comtal podrem trobar les tradicionals pizzes elaborades amb massa mare ben fermentada, curosament cuinades en forns de llenya, des de la clàssica pizza margarida fins a les de verdures que darrerament estan irrompent fort en el mercat de la pizza.

Dues pizzeries de Madrid, figuren per davant de les dues de Barcelona, la Fratelli Figurato en el lloc 10 i l’Arnaldo Arte del Gusto en el lloc 24. Per darrere de les catalanes trobem en 36 posició a Oro di Napoli a Tenerife.

Aquí podeu consultar el 50 Top Pizza.

Notícies relacionades: 

Sabeu perquè una pizza porta el nom de Margarida i com es fa?

Recepta de Cuina, Com es fa – Pizza Catalana

Tags: Pizza

Notícies semblants:

Últimes Notícies