Roben el “Guernica de Moià”, l’obra tan sols ha durat cinc dies en el seu lloc.

L’obra de l’il·lustrador Eduard Altarriba que es va col·locar el dijous passat en la plaça del CAP de Moià, ha durat poc més de quatre dies, aquesta matinada la lona inspirada en el Guernica de Picasso, commemorativa dels fets de l’1 d’octubre ha desaparegut, uns desconeguts se l’han endut sense deixar cap rastre.

Com ja anunciaven a la nostra publicació d’aquest matí, a través de les xarxes socials s’estava demanant que tothom compartís la imatge abans que algun desaprensiu la destrosses, en aquest cas no sabem si l’han destrossat, però sí que se l’han emportat.

L’obra era un encàrrec de l’ANC per recordar el que va passar aquell 1 d’octubre del 2017 quan la gent pacíficament va sortir a votar. El Coordinador de la territorial de l’ANC de Moià, Pere Antúnez ja s’ho esperava i apunta a qui poden ser els autors del robatori.

“Algunes persones, tots sabem qui són, sempre són els mateixos, s’han presentat aquesta nit i han tret el mural i se l’han emportat. Només han deixat el marc. Segur que els d’ERC, Junts, ANC o PCR no han estat, aquests no”. I bromeja: “I encara no havíem pagat res. Només havíem pagat els claus per aguantar-lo”.

Malauradament ara només ens queda un record i les fotografies que molta gent ha volgut compartir a les xarxes.

Notícia relacionada : Ja heu vist la versió del Guernica de Picasso que ha fet Moià per commemorar l’1 d’Octubre? (05/10/2020)

Tags: 1 d'octubre, ANC, Guernica, Moià

Notícies semblants: