Eduard Pujol emet un vídeo on nega les acusacions d’assetjament sexual 

Eduard Pujol, portaveu de Junts per Catalunya que va ser destituït fa una setmana per un presumpte cas d’assetjament sexual ha volgut fer arribar un vídeo als mitjans de comunicació en el que nega les acusacions que han fet sobre ell.

En ell, Pujol assegura que és innocent i que mai ha abusat de cap dona ni de ningú, afegint que és una conducta que condemna i que mai podria tolerar. Pujol es manifesta amb aquestes paraules:

Sóc innocent del que se’m pretén acusar i ho demostraré”

També aprofita el vídeo per recordar que fins al moment ningú ha presentat cap denúncia pels fets dels quals l’acusen i que ha posat el cas en mans de la seva advocada per tal d’exercir les accions legals contra tota persona que l’acusi d’haver comès aquest delicte i sobre tots els que hagin dit o publicat mentides sobre ell.

“Em sento indefens davant unes acusacions greus i falses. Sento que se m’ha condemnat abans ni tan sols d’escoltar-me, se m’ha condemnat públicament, s’ha danyat la meva imatge i s’ha fet mal als meus”.

En el vídeo acaba fent menció al suport que té del seu entorn:

“El meu entorn ja ho sap, mai n’ha dubtat, tinc el ple suport de la família, dels amics, i de tots els que em coneixen. És un suport sense matisos”.

Notícies relacionades: Eduard Pujol apartat de JxCat per un possible cas d’assetjament sexual (26/10/2020)

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç: Vídeo d’Eduard Pujol

Tags: Eduard Pujol

Notícies semblants: