Nova alerta alimentaria per un altre formatge distribuït per Lidl

Fa uns dies es va donar l’alerta sanitària pel Formatge Rulo de Cabra de la marca alemanya JERMI, distribuït per la cadena de supermercats Lidl, ara un altre formatge elaborat per la mateixa empresa JERMI ha fet saltar l’alerta, en aquest cas és el Formatge Brie en format de 100 grams.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN) ha estat avisada per la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea de la presència del bacteri Escherichia coli productor de toxines Shiga en el citat formatge també distribuït per Lidl i que s’ha venut a Catalunya, Andalusia, Madrid, País Basc i València. El lot afectat és el 402 amb data de caducitat 31.10.2020 i envasat per JERMI KÄSEWERK GMBH.

El bacteri E-coli està present en carns crues, llet sense pasteuritzar o verdures contaminades amb els fems dels animals i que pot suposar un risc per la salut de les persones. Es recomana a les persones que tinguin aquest formatge no el consumeixin i el retornin a Lidl que els abonarà el preu.

Notícies relacionades: Ordenen la retirada d’un Formatge Rulo de Cabra venut a Lidl per presència de Listèria

Tags: Contaminació, formatge, Lidl

Notícies semblants:

Últimes Notícies