La posada en marxa de la Cuca de Llum dispararà el preu de l’entrada al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

Amb la posada en marxa del nou funicular del Tibidabo, l’anomenada Cuca de Llum que té previst entrar en funcionament al mes de juny del 2021, els preus d’accés al Parc Atraccions del Tibidabo es veuran incrementats considerablement. Així queda reflectit en la nota de premsa de l’Ajuntament de Barcelona on es reflecteixen els preus públics de l’any vinent.

El consistori barceloní continua apostant per la sostenibilitat i la pacificació del cim del Tibidabo i del Parc Natural de Collserola i per tal d’evitar que la gent es desplaci en cotxe, en el preu de l’entrada al Parc d’Atraccions s’inclouran el viatge en les llançadores Tibibus des de Sant Genís i des de la Plaça Kennedy fins a l’estació inferior del Funicular, a la Plaça del Doctor Andreu, així com el trajecte de pujada i baixada amb la nova Cuca de Llum que substitueix a l’antic funicular.

Els preus de les entrades varien en funció de si l’accés és per la totalitat del Parc o només volem fer la visita a l’Àrea Panoràmica. Aquestes seran les tarifes a partir de l’entrada en funcionament de la Cuca de Llum, prevista per la primavera. 

Font: Ajuntament de Barcelona

Amb els nous preus l’entrada general puja dels 28,50 € actuals fins als 35 €. L’accés únic a la Cuca de Llum tindrà un preu de 12 € per la pujada i baixada. El cost de l’estacionament al Parc serà de 13 € a l’Aparcament ubicat al cim del Tibidabo i de 4,2 € a l’Aparcament de Sant Genís.

Notícies relacionades:

Ara fa un any que va desaparèixer el Funicular del Tibidabo per donar pas a la Cuca de Llum (15/09/2019)

Parc d’atraccions del Tibidabo – Barcelona – Coneix la seva història (08/07/2019)

 

Tags: Cuca de Llum, Tibidabo

Notícies semblants: