CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Creps d’espinacs farcits de verdures i tonyina

Ingredients per 10 creps

  • 2 ous sencers
  • 1 cullerada petita de sal
  • 375 ml. de llet sencera
  • 125 grams de farina
  • Una cullerada gran d’oli d’oliva
  • 150 grams de fulls d’espinacs frescos
  • Mantega per fregir les creps.

Preparació de les Creps

Batre tots els ingredients menys la mantega, fins a obtenir una pasta molt fina.

Escalfar una paella, refregar un tros de mantega per tota la paella i quan sigui ben calent, posar dues cullerades grans de pasta, moure la paella perquè la pasta es reparteixi, com si féssim una truita.

S’ha de fer molt de pressa, perquè es crema aviat. Donar-li la volta per fer-la per l’altra banda.

Ingredients pel farcit

  • Un pebrot vermell
  • Una ceba, tendre o dues si són petites
  • Una pastanaga o dues si són petites
  • Una llauna de tonyina
  • Uns fulls d’enciam
  • Brots germinats els que preferiu, de llegums, soja…
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació del farcit

Tallem la ceba, la pastanaga i el pebrot en juliana i ho saltegem en una paella amb una mica d’oli. Retirar del foc i deixar refredar una mica.

En un bol barregem el sofregit de les verdures amb la tonyina, els fulls d’enciam tallats petit i els brots germinats, remenem i si voleu afegir una cullerada de tomàquet concentrat, maionesa o la salsa que us agradi.

Farcim les creps i servim amb uns brots de germinats per damunt.

Tags: Creps, espinacs, Recepta

Notícies semblants: