Leo Messi dóna unes botes molt especials per a ell per subhastar-les a favor dels nens amb càncer

Leo Messi ja ens té acostumats a la seva solidaritat i la disponibilitat que sempre mostra per participar en esdeveniments solidaris, en especial quan es tracta de nens afectats d’alguna malaltia greu. Ara ha donat al Museu Nacional d’Art de Catalunya unes botes molt especials per a ell, les botes amb què va marcar el gol que el convertia en el jugador que més gols ha marcat en un mateix club.

El 22 de desembre passat Lionel Messi en el partit disputat a Valladolid va marcar el tercer gol en el minut 65 de partit que donava la victòria al Barça per 0-3, era el 644 en la llista del davanter blaugrana amb el qual li prenia el títol a Pelé.

Ara Messi i Adidas han donat les botes amb què va marcar el gol 644 que seran esposades en la Sala Oval del MNAC durant un més, després se subhastaran i els beneficis seran donats a un programa de l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’ICS, que aquest any es dedica als nens amb càncer o altres patologies greus.

L’any 2018 la Vall d’Hebron Hospital Campus i el MNAC van signar un conveni de col·laboració per dur diferents accions destinades a explorar les potencialitats de l’art com a eina, perquè els pacients i familiars gaudeixin dels seus beneficis terapèutics i emocionals. Conveni anomenat Salut i Vida en el que s’emmarca aquesta exposició i posterior subhasta.

També us pot interessar: 

Leo Messi ambaixador d’un nou dispositiu per a persones invidents sorprèn un nen d’Olot cec

Messi i Josep Carreres fan pinya per lluitar contra la leucèmia infantil.

Tags: Messi

Notícies semblants: