Obre a Barcelona la primera botiga física de caganers del món

Fins ara només trobàvem caganers en l’època nadalenca a les botigues, fires de Nadal o a través d’internet. A partir d’ara podrem gaudir d’aquest petit nino tant català durant tot l’any, l’empresa Caganer.com de Torroella de Montgrí obre una botiga física al barri Gòtic de Barcelona.

A partir d’avui ja podem visitar la primera botiga del món especialitzada en aquest producte tan tradicional de la cultura nadalenca catalana, el personatge que no pot falta en cap pesebre del nostre país i que cada dia atrau més a la gent de fora, ja fa anys que s’ha convertit en un souvenir més per als turistes.

En ella trobarem tota la col·lecció de caganers de l’empresa, més de 500 figures disponibles. Mentre moltes de les botigues dedicades al turisme del centre de la ciutat de Barcelona han hagut de tancar a causa de la pandèmia, per a Caganer.com ha significat un avantatge. Amb el tancament de locals els preus dels lloguers han baixat i és per això que s’han decidit a obrir la seva primera botiga física.

No tan sols serà una botiga on comprar un caganer, també es proposen que sigui un espai on difondre i ensenyar la cultura del caganer en la que porten treballant vint-i-nou anys. Si voleu visitar la primera botiga de caganers del món, passeu pel carrer dels Banys Nous, 4, molt a prop de la plaça Sant Jaume.

Notícies relacionades:

Des de quan posem el Caganer als nostres pesebres? – La tradició del Caganer

 

 

 

 

 

 

 

Els Caganers d’aquest any marcats per la pandèmia de la Covid-19 (05.11.2020)

Tags: Barcelona, Caganers

Notícies semblants: