CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Bruixes amb patates al forn

Bruixa, Palaia bruixa, Bruixa de quatre taques, Gall, Serrandell o Llisera. Avui les farem al forn amb un llit de patates.

Ingredients:

  • Una bruixa per persona, en aquest cas quatre
  • Patates més aviat petites
  • 1/2 llimona
  • Pebre dolç
  • Pa ratllat
  • Un got gran de vi blanc
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem el peix, tallem una mica les espines del costat i els deixem escórrer.

Pelem les patates, les rentem i les tallem per la meitat, si són grans a làmines gruixudes. En una safata de forn amb una mica d’oli, posem un llit de patates, les salpebrem i les deixem coure al forn a 180° uns cinc minuts, a mitja cocció els donem la volta perquè es facin pels dos costats. No cal que s’acabin de fer, només que quedin una mica daurades.

Salpebrem les Bruixes pels dos costats, preparem una barreja de pa ratllat i pebre vermell dolç i l’espolsem damunt els peixos, el suc d’1/2 llimona, un rajolí d’oli i tornem a ficar al forn amb el gratinador engegat. Deixem coure cinc minuts, aboquem el got de vi i deixem coure uns 10 o 15 minuts més, en funció de la mida de les bruixes.

Tags: Bruixes, Recepta

Notícies semblants: