La UEFA obre expedient al Barça, Madrid i Juve que podrien quedar fora de la Champions.

Ahir a la nit la UEFA es va pronunciar en el tema de la Superlliga i ha obert expedient sancionador al Barça, Real Madrid i Juve per mantenir-se ferms en aquesta nova competició europea, després que tots els altres clubs que secundaven la idea de Florentino Pérez, s’hagin fet enrere.

Un cop acabada la investigació per part dels inspectors d’ètica i disciplina de la UEFA, per esbrinar la implicació que tenen els tres clubs que no volen abandonar el projecte de la Superlliga europea, han decidit obrir els corresponents procediments disciplinaris als clubs per una possible violació del marc legal de la UEFA. El comunicat que ha emès la UEFA, acaba dient: “Es proporcionarà més informació al seu degut temps”.

Aleksander Čeferin, president de la UEFA, ja va avisar que els clubs participants en el projecte de la Superlliga europea haurien d’assumir les conseqüències de les seves decisions, però marcant una clara diferència entre els clubs que van abandonar i els tres que continuen amb el projecte, Barça, Real Madrid i Juve, dels que va dir: “Creuen que la Terra es plana i la Superlliga encara existeix”

Sembla que ara la UEFA no descarta la possibilitat de sancionar als tres clubs deixant-los fora de la màxima competició europea, la Champions League, durant dos anys. Si finalment es pren aquesta decisió, els clubs podran fer les seves al·legacions i podrien recorre al Tribunal d’Arbitratge Esportiu. En breus dies tindrem la resolució, però que seria la Champions sense dos dels millors clubs d’Europa? Li interessa a la UEFA deixar-los fora?

Noticies relacionades:

La creació de la Superlliga a la que s’adhereix el Barça, trasbalsa el món del futbol europeu (19.04.2021)

Tags: BARÇA, Madrid, Superlliga

Notícies semblants: