Recepta de Cuina, Com es fa – Ous roses farcits


1

Ingredients:

  • 8 ous
  • Un pot de remolatxa o una remolatxa en bossa amb el seu suc
  • Maionesa
  • Una llauna de tonyina
  • Uns fulls d’enciam
  • Una ceba tendra petita
  • Guacamole
  • Olives farcides
  • Sal

Preparació:

En un cassó amb aigua bullent fem coure els ous uns 10 minuts. Els traiem, els refresquem amb aigua freda i els deixem refredar.

En una batedora posem la remolatxa amb el seu suc, una mica d’aigua i triturem.

Quan els ous estiguin freds, els pelem, els tallem al llarg per la meitat, traiem el rovell i el reservem. Les clares les col·loquem en un bol. Colem l’aigua de la remolatxa triturada, l’aboquem damunt els ous i ho deixem reposar un mínim de 30 minuts, nosaltres normalment els deixem unes dues hores.

Amb el rovell farem els farcits. En aquest cas hem fet la meitat de tonyina i l’altra meitat de guacamole.

En un bol posem els rovells dels ous i els aixafem amb una forquilla, afegim una ceba tendra petita i uns fulls d’enciam, tot tallat ben petit i remenem. Separem la meitat del farcit en dos plats.

En una meitat afegim tres o quatre cullerades de guacamole i remenem perquè s’integrin els ingredients. En l’altra meitat afegim una llauna de tonyina esmicolada i dues o tres cullerades de maionesa, remenem com hem fet abans amb el farcit de guacamole. Tasteu i si cal, afegiu una mica de sal.

Un cop passades les dues hores traiem els ous de la remolatxa, els rentem, els eixuguem amb un paper de cuina i el posem en una safata. Fiquem el farcit en una bossa màniga-pastissera i anem omplint les clares d’ou.

Per decorar en els de guacamole podem posar uns trossets de remolatxa que haurem reservat i en els de tonyina un trosset d’oliva farcida.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.