El truc per netejar els miralls del bany perquè no s’entelin quan ens dutxem

Quants de nosaltres estem cansats que quan acabem de dutxar-nos i ens volem pentinar, trobem el mirall del  bany entelat i hem d’esperar una estona perquè marxi el baf? Hi ha un truc molt senzill, perquè això no passi.

Aprofitarem per donar uns consells per netejar els miralls o qualsevol altre vidre. Cada dia apostem més pels productes naturals que no contaminen el medi ambient, així que farem servir aigua, unes gotes de rentavaixelles, vinagre blanc i paper de diari.

Primer netejarem el vidre amb un drap per treure la pols, després en una galleda posem una mica d’aigua amb unes gotes de rentavaixelles i una mica de vinagre blanc o vinagre de netejar. Mullem un paper de diari en l’aigua i refreguem el vidre, sempre en la mateixa direcció, de dreta a esquerra o de dalt a baix.

Eixuguem el mirall amb un altre paper de diari sec, fins que quedi ben lluent. Podem substituir el vinagre per suc de llimona.

Perquè no s’entelin hem d’aplicar escuma d’afaitar, ho podem fer directament al mirall i després netejar-la amb un drap o bé aplicar-la al drap i refregar-la pel mirall. Anem fregant per tota la superfície fins que no quedi cap resta d’escuma.

Amb aquest senzill truc, quan ens dutxem no s’entelaran els miralls del bany. També ho podem fer amb les mampares o finestrals o fins i tot amb les ulleres perquè no s’entelin quan portem la mascareta.

Tags: Bany, Truc del dia

Notícies semblants: