La Paella de Pilar Rahola torna al centre de la polèmica. Argimon fa un toc d’atenció al vicepresident Puigneró.

Foto: Twitter @AlbanoDante76

De nou la paella que cada any organitza la periodista catalana Pilar Rahola amb els seus amics se situa en el centre de la polèmica. Ja en l’estiu del 2017 va ser força criticada per reunir a Cadaqués als seus amics entre els quals es trobaven entre altres, el president Puigdemont, el cap dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero o el llavors expresident del Barça Joan Laporta, ara president.

Arran dels fets que es van produir els mesos següents amb la manifestació davant la Conselleria d’Economia i el Referèndum, fets pels quals alguns dels assistents a aquella paella van haver d’abandonar el país i altres van acabar a la presó, moltes van ser les crítiques en aquells moments del 2017, simplement per reunir una colla d’amics al voltant d’una paella.

Ara la situació és ben diferent, aquest estiu Pilar Rahola ha volgut continuar amb la seva tradicional paella d’estiu, però com no es podia fer a Catalunya perquè alguns dels assistents estan exiliats i no podien venir a Cadaqués, van decidir celebrar-ho a la Catalunya Nord, on Carles Puigdemont i Toni Comín, dos dels convidats poden circular lliurement.

Més enllà d’aquesta situació, la polèmica ha esclatat quan la Pilar penja una foto al seu perfil d’Instagram amb 21 persones, entre ells el vicepresident del govern Jordi Puigneró. Malgrat que les restriccions a França siguin diferents de les de Catalunya, al conseller Argimon no li ha agradat gaire la reunió amb més de 10 persones que és el màxim que es permet a Catalunya.

Independentment d’on estiguin no és un bon exemple per la ciutadania de Catalunya a la que cada dia ens estan demanant que actuem amb responsabilitat davant la situació actual de la Covid-19 i molt menys per part de persones que ens representen com el vicepresident Puigneró o el mateix president Puigdemont si algun dia pot tornar a Catalunya i vol tenir la confiança dels catalans.

Segur que la Pilar Rahola o Albano Dante Fachin, es penediran d’haver penjat aquesta foto en les xarxes socials. Com deia dies enrere Joel Joan  quan les seves publicacions d’una gresca es van fer virals “Ho tornarem a fer, però no ho publicarem”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Pilar Rahola. (@pilar_rahola)

https://twitter.com/m_senyor/status/1420352349814640640

Tags: Pilar Rahola

Notícies semblants: