Per segon any consecutiu una cervesa elaborada a la Catalunya Nord rep el premi a la millor cervesa del món

Per segon any consecutiu la cerveseria catalana Cap d’Ona d’Argelers de la Marenda a la Catalunya Nord, ha aconseguit situar una de les seves especialitats com la millor cervesa del món en el World Beer Challenge 2021. Si l’any passat va guanyar aquesta distinció una cervesa negra de sègol de la Cerdanya, aquest any el premi se l’ha endut la Wood Aged Imperial Stout, que amb una puntuació de cent punts sobre cent, aconsegueix l’estatut de revelació mundial 2021 i millor cervesa mundial.

Però això no és tot, totes les especialitats de les cerveses Cap d’Ona han estat guardonades. Les 21 cerveses que elabora aquesta empresa que va començar als anys 90 i que es va iniciar en el món dels concursos internacionals l’any 2016, han estat premiades amb medalles a totes les categories que s’han presentat. Entre elles la cervesa rosa sense gluten amb Banyuls i gingebre que ha obtingut una puntuació de 99 sobre 100 o la triple ambre, la triple rossa i la rossa de fusta envellida que van aconseguir un 98 sobre 100.

A la Catalunya Sud no és gaire fàcil de trobar un establiment on comprar cerveses Cap d’Ona, a Barcelona hem trobat dos llocs, a la Rostisseria Can Ramon del carrer Diputació, 218 i a la botiga All Vegan del Carrer Pintor Fortuny, 24. I si la voleu tastar, però no voleu desplaçar-vos a Barcelona sempre la podeu comprar a través de la web de Cap d’Ona.

El president Puigdemont que potser l’ha tastat en el famós dinar amb la paella de la Pilar Rahola, que per motius obvis es va haver de celebrar a la Catalunya Nord, ha volgut fer una piulada al seu perfil de Twitter.

Notícies relacionades: 

Una cervesa elaborada a la Catalunya Nord qualificada com la millor del món – World Beer Awards 2020.

Tags: Catalunya Nord, Cervesa

Notícies semblants: