ūüé• Emotiva trobada entre Juan Carlos¬†Unzu√©¬†i els jugadors del seu primer equip l’Osasuna

Foto: Captura del vídeo del C. A. Osasuna

Ara fa poc m√©s d’un any que Juan Carlos Unzu√©, exporter del Bar√ßa va anunciar a l’Auditori del Camp Nou que deixava el m√≥n del futbol perqu√® li havien detectat ELA (Esclerosis M√ļltiple Amiotr√≤fica). Ahir va voler anar a visitar els nois del primer equip on va jugar com a porter, l’Osasuna de Pamplona, la seva ciutat natal.

Una emotiva visita que l’actual entrenador del club navarr√®s li va demanar a¬†Unzu√©. En ella va recordar que l’any 1982 amb quinze anys va arribar al juvenil de l’Osasuna i d’all√† va anar pujant fins al primer equip on va jugar tres temporades del 1985 al 1988. Despr√©s va venir al FC Barcelona, per√≤ va acabar la seva traject√≤ria com a porter de nou a l’Osasuna on va penjar els guants.

En la xerrada que va tenir amb els jugadors un animat Juan Carlos Unzué, ja en cadira de rodes, qualificant la seva malaltia com a cabrona, els hi va dir que tenia dos suggeriments, una petició i un desig:

‚Źļ Suggeriments:

‚ú≥ Sempre que tingueu problemes, un dia dolent, compartiu-lo amb alg√ļ, sempre hi ha alg√ļ disposat a escoltar.

‚ú≥ Ser valents, agosarats per complir els vostres desitjos. No us quedeu amb aquell pensament de: Si hagu√©s fet…

‚Źļ Petici√≥: Quan tingueu una derrota, un dia dolent, recordar-vos de mi, que fa quatre dies estava en actiu i avui estic en una cadira de rodes. Recordeu-vos del cabr√≥n¬†de la¬†silla¬†de¬†ruedas“.

‚Źļ Desig: Que gaudiu de l’entrenament i que dem√† sortiu a guanyar.

Juan Carlos¬†Unzu√©¬†mesos enrere quan es va aprovar la Llei de l’Eutan√†sia, va comentar la not√≠cia agraint aquesta mesura, per√≤ recordant que a m√©s d’una mort digna, tamb√© s’ha de tenir en compte que hem de tenir una qualitat de vida digna fins a l’√ļltim moment.

Els actuals porters del primer equip de l’Osasuna,¬†Sergio¬†Herrera i¬†Juan P√©rez, li van regalar una samarreta amb el dorsal 1 i el seu nom aix√≠ com el llibre del centenari del club on figura ell com a part de la hist√≤ria del club de Pamplona.

Notícies relacionades:

Unz√ļe anuncia que t√© ELA i deixa el futbol (18.06.2020)

Tags: BARÇA, ELA, Juan Carlos Unzue, Osasuna

Notícies semblants: