đŸŽ„ Emotiva trobada entre Juan Carlos Unzué i els jugadors del seu primer equip l’Osasuna

Foto: Captura del vĂ­deo del C. A. Osasuna

Ara fa poc mĂ©s d’un any que Juan Carlos UnzuĂ©, exporter del Barça va anunciar a l’Auditori del Camp Nou que deixava el mĂłn del futbol perquĂš li havien detectat ELA (Esclerosis MĂșltiple AmiotrĂČfica). Ahir va voler anar a visitar els nois del primer equip on va jugar com a porter, l’Osasuna de Pamplona, la seva ciutat natal.

Una emotiva visita que l’actual entrenador del club navarrĂšs li va demanar a UnzuĂ©. En ella va recordar que l’any 1982 amb quinze anys va arribar al juvenil de l’Osasuna i d’allĂ  va anar pujant fins al primer equip on va jugar tres temporades del 1985 al 1988. DesprĂ©s va venir al FC Barcelona, perĂČ va acabar la seva trajectĂČria com a porter de nou a l’Osasuna on va penjar els guants.

En la xerrada que va tenir amb els jugadors un animat Juan Carlos Unzué, ja en cadira de rodes, qualificant la seva malaltia com a cabrona, els hi va dir que tenia dos suggeriments, una petició i un desig:

âș Suggeriments:

✳ Sempre que tingueu problemes, un dia dolent, compartiu-lo amb algĂș, sempre hi ha algĂș disposat a escoltar.

✳ Ser valents, agosarats per complir els vostres desitjos. No us quedeu amb aquell pensament de: Si haguĂ©s fet…

âș PeticiĂł: Quan tingueu una derrota, un dia dolent, recordar-vos de mi, que fa quatre dies estava en actiu i avui estic en una cadira de rodes. Recordeu-vos del cabrĂłn de la silla de ruedas“.

âș Desig: Que gaudiu de l’entrenament i que demĂ  sortiu a guanyar.

Juan Carlos Unzué mesos enrere quan es va aprovar la Llei de l’EutanĂ sia, va comentar la notĂ­cia agraint aquesta mesura, perĂČ recordant que a mĂ©s d’una mort digna, tambĂ© s’ha de tenir en compte que hem de tenir una qualitat de vida digna fins a l’Ășltim moment.

Els actuals porters del primer equip de l’Osasuna, Sergio Herrera i Juan PĂ©rez, li van regalar una samarreta amb el dorsal 1 i el seu nom aixĂ­ com el llibre del centenari del club on figura ell com a part de la histĂČria del club de Pamplona.

NotĂ­cies relacionades:

UnzĂșe anuncia que tĂ© ELA i deixa el futbol (18.06.2020)

Tags: BARÇA, ELA, Juan Carlos Unzue, Osasuna

NotĂ­cies semblants: