CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre farcit al forn amb verdures

Ingredients:

  • Cinc pits de pollastre
  • Formatge en crema
  • Orenga
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell
  • Un carabassó petit
  • Una albergínia petita
  • Sis tomàquets xerri
  • Unes quantes olives negres
  • 1/2 got petit de conyac
  • 100 ml de nata per cuinar
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Obrim els pits de pollastres o que ens ho facin a la botiga, per la meitat com per fer un llibret.  Estenem el pit, salpebrem i l’untem amb formatge crema, espolsem una mica d’orenga, els enrotllem i perquè no s’obrin els hi clavem un escuradents.

En una safata apta pel forn amb una mica d’oli saltem les verdures, primer la ceba tallada a arets finets, quan comenci a agafar color afegim el pebrot vermell tallat petit, l’albergínia a quadradets petits i el carabassó a rodanxes, salpebrem i deixem coure al forn uns 10 minuts.

En una paella o planxa amb molt poc oli, marquem els pits de pollastre, només que agafin color. Quan les verdures estiguin fetes afegim el conyac i famegem, quan s’hagi evaporat l’alcohol, posem la nata, sacsegem la safata i incorporem els pits de pollastre, els tomàquets xerri i unes olives. Deixem coure uns 15 minuts amb el forn a 200 graus.

Tags: pollastre, Recepta

Notícies semblants: