Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre farcit al forn amb verdures


Ingredients:

 • Cinc pits de pollastre
 • Formatge en crema
 • Orenga
 • Una ceba
 • Un pebrot vermell
 • Un carabassó petit
 • Una albergínia petita
 • Sis tomàquets xerri
 • Unes quantes olives negres
 • 1/2 got petit de conyac
 • 100 ml de nata per cuinar
 • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Obrim els pits de pollastres o que ens ho facin a la botiga, per la meitat com per fer un llibret.  Estenem el pit, salpebrem i l’untem amb formatge crema, espolsem una mica d’orenga, els enrotllem i perquè no s’obrin els hi clavem un escuradents.

En una safata apta pel forn amb una mica d’oli saltem les verdures, primer la ceba tallada a arets finets, quan comenci a agafar color afegim el pebrot vermell tallat petit, l’albergínia a quadradets petits i el carabassó a rodanxes, salpebrem i deixem coure al forn uns 10 minuts.

En una paella o planxa amb molt poc oli, marquem els pits de pollastre, només que agafin color. Quan les verdures estiguin fetes afegim el conyac i famegem, quan s’hagi evaporat l’alcohol, posem la nata, sacsegem la safata i incorporem els pits de pollastre, els tomàquets xerri i unes olives. Deixem coure uns 15 minuts amb el forn a 200 graus.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.