Nou gir en el cas de l’agressió a Kheira Hamraoui amb la sortida a escena d’Eric Abidal i la seva esposa.

La investigació de l’agressió a la futbolista del Paris Saint-Germain, l’exblaugrana Kheira Hamraoui ha fet un gir inesperat amb la sospita que l’esposa de l’exblaugrana Eric Abidal pugui estar darrere l’agressió que l’exjugadora del Barça va patir el passat 4 de novembre en sortir d’un sopar amb les seves companyes d’equip.

En un primer moment es va sospitar de la seva companya Aminata Diallo a la que la policia va detenir, però que després de 48 hores va quedar en llibertat sense càrrecs. Ara s’està investigant a l’esposa d’Eric AbidalHayet Abidal, com a presumpta autora intel·lectual de l’agressió a Hamrouai i el motiu no seria un altre que la sospita que té de què el seu marit manté una relació sentimental amb la centrecampista del PSG, que hauria començat anys enrere quan tots dos estaven al FC. Barcelona.

La pista que ha portat als investigadors a arribar fins aquesta sospita ha estat el telèfon de Kheira Hamrouai, ja que el xip estaria a nom d’Abidal. Un cop han tingut accés al telèfon han pogut investigar les trucades que va rebre Kheira i sumat a les declaracions d’Aminata Diallo afirmant que la seva companya havia rebut amenaces de l’entorn de la dona d’Abidal, han posat sobre la pista a la policia parisenca.

Segons publica L’Equipe, Diallo diu que l’endemà de l’agressió, Kheira va rebre una trucada d’Eric Abidal, la jugadora que en aquells moments estava acompanyada d’altres jugadores va posar l’altaveu del telèfon perquè ho escoltessin les seves companyes, quan li va preguntar a Eric si la seva dona seria capaç de fer una cosa així, l’exdirector esportiu del Barça ho va negar i va reaccionar amb sorpresa.

Ara tant Eric Abidal com la seva esposa Hayet Abidal, segurament hauran de declarar davant la justícia francesa. Un cas que en un principi apuntava a una gelosia entre dues companyes d’equip que juguen en la mateixa posició, s’ha convertit en un cas de gelosia amorosa digna de la millor premsa rosa.

Notícies relacionades:

Aminata Diallo en llibertat i nova detenció en el cas de l’agressió a l’exblaugrana Hamraoui. (12.11.2021)

Escàndol al PSG, detinguda una jugadora per haver contractat uns matons per fer mal a l’exblaugrana Hamraoui. (10.11.2021)

Tags: Abidal, Hamrouai

Notícies semblants: