CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cigrons amb espinacs i botifarres

Ingredients:

  • 500 grams de cigrons
  • 500 grams d’espinacs frescos
  • Dos grans d’all
  • Mitja botifarra negra amb ceba
  • Mitja botifarra blanca
  • 30 grams de pinyons
  • 2 ous durs
  • Un polsim de pebre vermell dolç
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fregir els alls ben trinxats amb els pinyons. Quan comencin a agafar color incorporar els espinacs ben rentats i escorreguts. Remenar, salpebrar i tapar la paella.

Quan els espinacs hagin tret tota l’aigua, afegir els cigrons amb una mica d’aigua de la cocció i deixar coure uns cinc minuts. Afegir les botifarres tallades a rodanxes i deixar 10 minuts a foc lent.

Acompanyar amb ou dur amb un polsim de pebre dolç pel damunt.

Tags: Cigrons, Cuina

Notícies semblants: