Nova polèmica amb en Peyu i Jair Domínguez a ‘Bricoheroes’ i TV3 rep una nova denúncia.

Lluís Jutglar més conegut com a Peyu i Jair Domínguez, els dos humoristes del programa ‘Bricoheroes‘ de TV3, l’han tornat a embolicar, quan en un dels seus gags parlen sobre els robatoris en els seu local. En Jair Dominguez vol instal·lar una càmera de seguretat en el local on treballen els ‘Bricoheroes‘ i quan en Peyu li diu que no cal, Jair insisteix dient-li “com saps que quan marxem d’aquí no ve un espanyol aquí a robar-nos” i en Peyu ho té clar, “No…, perquè tinc un gos que vigila, el vaig ensenyar a olorar espanyols”. Després acaben el gag rient tots dos.

L’associació ‘Hablemos Español‘ ha denunciat a TV3 perquè aquest gag pot representar un delicte d’odi contra els espanyols per qualificar-los de lladres. Moltes han estat les crítiques que s’han publicat a les xarxes socials, principalment dels sectors unionistes, però cal destacar que en aquest cas també han rebut alguna crítica per part d’independentistes.

Joan Tardà a través de Twitter: “Penós! Us assembleu a qui ens insulta i humilia”.

Escolteu el gag i opineu.

Fa poc més d’un mes ja va haver-hi una altra polèmica semblant amb el programa d’aquests dos humoristes, en aquell cas la protagonista era la reina Letícia.

En Peyu denúncia que TV3 li ha censurat un gag del programa ‘Bricoheroes’ per parlar de la monarquia. (25.10.2021)

Tags: Bricoheroes, Peyu

Notícies semblants: