L’actor Antonio Resines ingressat en l’UCI per Covid malgrat estar vacunat amb la tercera dosi

El popular actor càntabre Antonio Resines es troba ingressat en l’UCI de l’Hospital Gregorio Marañon de Madrid per Covid-19, malgrat que té inoculades les tres dosis de la vacuna contra aquesta malaltia. L’actor està estable i de moment no està intubat, tan sols necessita l’administració d’oxigen suplementari.

Aquest ingrés ens demostra que aquesta nova variant del virus, l’òmicron, sap esquivar les vacunes i pot afectar encara que tinguem administrades les tres dosis. Afortunadament, encara que és més contagiosa que les altres variants, sembla que no és tan greu, però l’ingrés d’Antonio Resines en fa pensar que hem d’extremar les precaucions, en especial aquests dies de Nadal.

Fa unes setmanes Antonio Resines carregava durament contra els negacionistes, arribant a dir que l’altra opció a no vacunar-se és que “la palmas. Malauradament, la vacuna no li ha evitat el contagi però segurament sí la gravetat de la malaltia o fins i tot la mort.

A partir de demà la mascareta tornarà a ser obligatòria al carrer en tot l’Estat, excepte en espais naturals quan puguem mantenir la distància de seguretat. Amb relació a Catalunya, la Fiscalia s’oposa al toc de queda i a la limitació de les reunions que havia anunciat el govern de la Generalitat.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Vacuna

Notícies semblants: