Un any sense saber res de la Sandra, la dona que va desaparèixer el dia de Sant Esteve a Vilassar de Mar.

Ahir va fer un any que la Sandra Culli de quaranta-quatre anys va celebrar la diada de Sant Esteve dinant a casa d’uns familiars a Vilassar de Mar. Després de l’àpat nadalenc va sortir a caminar una mica com tenia per costum fer i des de llavors no s’ha sabut res més d’ella.

En quant la família va fer la denúncia, els Mossos d’Esquadra van fer una crida a la ciutadania per tal d’ajudar a localitzar la Sandra, però transcorregut tot un any no s’han tingut notícies d’ella. Va ser captada per últim cop per una càmera de seguretat d’un carrer de la localitat del Maresme quan caminava en direcció a la platja.

Els Mossos van comprovar la resta de càmeres de la zona, però en cap d’elles apareix la Sandra. Quan va desaparèixer, la Sandra duia roba esportiva de color negre, una motxilla verda amb les claus, la documentació i alguna cosa de diners, el mòbil l’havia deixat a casa de la seva sogra que és on va dinar amb la família.

No apareix ni en les càmeres del Club Nàutic de Vilassar de Mar que enfoquen a la platja ni en les de l’estació de tren, per la qual cosa es descarta la possibilitat que agafés un tren. Cap testimoni recorda haver-la vist. Es van fer batudes per la zona i pels pobles del voltant. Dies després es va fer una recerca per Teià on unes persones havien sentit un crit que semblava d’una dona en la zona de la Pedrera del Tercio de Teià, una zona on la gent acostuma a fer senderisme, però tampoc es va trobar cap pista.

Després de tot un any, no es té cap rastre de la Sandra Culli, a qui la família continua buscant.

Notícies relacionades:

Els Mossos d’Esquadra demanen col·laboració per tal de trobar una dona desapareguda a Vilassar de Mar (29.12.2020)

Els Mossos busquen a la Sandra en una antiga pedrera de Teià on es va sentir un crit (01.01.2021)

Tags: Desapareguts, Sandra Culli

Notícies semblants: