La Unió Esportiva Siurana denuncia un atac feixista en el seu camp aquest cap de setmana

Foto: Twitter Unió Esportiva Siurana @uesiurana

La Unió Esportiva Siurana que fa uns mesos es va fer famosa no per les seves victòries en el terreny de joc, sinó pel sentit de l’humor amb què es prenien les derrotes i les seves publicacions a les xarxes, ha denunciat un atac feixista i espanyolista al seu camp de futbol.

Aquest matí quan alguns membres de l’equip han anat al camp s’han trobat que algú havia entrat i havien trencat les porteries deixant la seva signatura amb petites banderes espanyoles enganxades als pals trencats.

Ja fa dies que l’equip de l’Alt Empordà està rebent insults i amenaces a través de les xarxes socials, amb missatges com “Feu olor de cambra de gas”, “Una bomba en el centre del vostre camp sí que seria una bona festa”, “Tant de bo les vostres mares s’escanyin amb el raïm” i altres molt més desagradables que millor no reproduïm.

La Unió Esportiva Siurana sempre s’ha caracteritzat pels seus missatges antifeixistes i antiespanyolistes i mai s’han amagat, fins al punt que van decidir dur un missatge a les seves samarretes que diu “estima Siurana, odia el feixisme”. Potser la gota que ha encès l’ànim dels atacants d’avui ha estat la felicitació de Nadal del club que van publicar a Twitter.

En ella piulaven: “Bona defensa, Bon atac, Bones passades, Bones Festes i Puta Espanya”. Des d’aquell dia van començar a rebre missatges insultants força preocupants, però amb l’atac que han patit avui han traspassat la línia, passant de les xarxes socials a la realitat. El club ha presentat la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra.

Recordem que fa uns mesos la Unió Esportiva Siurana va tenir molta popularitat amb les seves piulades a Twitter comentant les seves derrotes. 

El sentit de l’humor d’un equip de futbol català que triomfa més a Twitter que al camp (15.05.2021)

Tags: Atac feixista, UE Siurana

Notícies semblants: