Ingredients:
- 750 grams de vedella tallada fina.
- Un pot de bolets variats o frescos si estem en temporada.
- 100 grams de pèsols frescos o congelats
- Una ceba.
- Dos tomàquets.
- Dos grans d’all.
- Una fulla de llorer.
- 1 got de vi blanc.
- 1/2 litre de brou de verdures.
- Julivert.
- Farina.
- 5 avellanes, 5 ametlles i una torrada de pa per la picada.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva.
Preparació:
Salpebrar i Enfarinar la vedella.
Fregir-la en una paella amb oli i després reservar.
En el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba, un gra d’all. Quan la ceba comenci a enrossir-se, salpebrar i afegir el got de vi, quan hagi reduït incorporar el tomàquet ratllat i una fulla de llorer, deixar que es faci el sofregit a foc lent uns 5 minuts.
Un cop fet, retirar la fulla de llorer i afegir el brou. Deixar coure uns cinc minuts.
En acabat passar-ho per un colador xinès a una cassola. Fer una picada d’all i julivert, avellanes, ametlles i una torrada de pa.
Afegir la carn i deixar coure a foc lent entre mitja hora i tres quarts. Rectificar de sal i 10 minuts abans d’acabar la cocció incorporem la picada i els pèsols, si són congelats, amb cinc minuts tindran prou.