Els Segadors no sonaran aquesta nit al camp de Cornellà que acull el derbi Espanyol-Barça

Des que Joan Laporta està al capdavant del Barça, s’ha recuperat un protocol que es va oblidar durant l’etapa Bartomeu. Cada cop que el president de la Generalitat fos present a la llotja de l’estadi, sonaria l’himne de Catalunya. Així es va fer quan el president va visitar la llotja del Camp Nou on el Barça s’enfrontava amb el Reial Madrid i a l’estadi de Montilivi de Girona quan exjugadors del Barça van disputar un partit en benefici dels malalts d’ELA, amb la presència de Juan Carlos Unzué.

Pel derbi d’aquesta nit a Cornellà on serà present Pere Aragonès, la Generalitat va demanar al club ‘blaquiblau‘ que abans de l’inici del partit posessin Els Segadors, però el RCD Espanyol s’ha negat indicant que ells també tenen un protocol i és que en el seu estadi, fora de partits que enfrontin seleccions, tan sols sona l’himne del club.

A partir d’aquí hi ha dues versions contradictòries sobre el tema, mentre Nació Digital afirma que la negativa per part de l’Espanyol s’ha rebut amb sorpresa pel govern de la Generalitat i no esperen que canviïn d’opinió abans del partit. En canvi, segons el periodista Quique Iglesias de la Cope, efectivament l’Espanyol té el seu propi protocol que va comunicar al Barça, però deixaven la porta oberta a canviar aquesta norma aquesta mateixa setmana i la Generalitat els va dir que no calia.

Qui tindrà raó? Veurem si aquesta nit a l’inici del partit sona el nostre himne, per la presència del president i perquè enfronta dos equips catalans. I si no sempre el podem posar nosaltres a casa.

 

Notícies relacionades:

Els Segadors tornen al Camp Nou en el primer clàssic sense Bartomeu ni Messi (24.10.2021)

Tags: Cornellà, ELS SEGADORS, Espanyol

Notícies semblants: