Avui l’Elèctrica Dharma fa 50 anys. No us perdeu la celebració

Foto: Facebook Companyia Elèctrica Dharma

Era el 20 de febrer de 1972 quan la Companyia Elèctrica Dharma pujava per primer cop a un escenari en el Casal de la Font d’en Fargues del barri d’Horta de Barcelona i allà és on tornaran a pujar avui per celebrar el seu mig segle d’història.

La banda nascuda al barri de Sants repassarà avui els 50 anys de trajectòria en el món del jazz, rock i folk, acompanyats de periodistes i professionals de la música. Pujaran a l’escenari Àngel Casas i Rafael Moll, Jordi Sierra i Fabra i Núria Batalla, Elisenda Soriguera i Joan Reig, Pep Blay i Gerard Quintana, Mònica Terribas i Guillem Soler, entre d’altres.

Ahir tres components de la banda van ser entrevistats pel Xavi Bundó al programa Via Lliure de RAC1 on van explicar que en els seus inicis van sentir que feien “La música de fons d’una alegria col·lectiva”, era l’any 1971 quan gran part de la població catalana ja estava esperant la mort del dictador.

A les 12 des del Casal Font d’en Fargues al barri d’Horta de Barcelona donaran el tret de sortida a l’Any Dharma. Cantaran les seves peces més emblemàtiques i ens anunciaran el que tenen previst per aquest any de celebració.

Avui 20 de febrer a les 12 h, no us perdeu l’especial ‘50 anys d’Elèctrica Dharma’ 🎸🎷🎵

🔴 En directe per la plataforma 👉 Xala.cat.
🔴 En diferit a les 22.45 h a les ràdios i televisions locals. Consulteu la llista 👉 aquí.

De moment, per anar obrint boca, escoltem un dels seus temes més populars.

 

L’any 2019 van posar veu i música a un poema que en Jordi Cuixart va escriure des de la presó i que recita la seva parrella, Txell Bonet. ‘Resistir és vèncer’. Escoltem-lo 👇

https://www.magradacatalunya.cat/2019/03/18/lelectrica-dharma-posa-musica-a-un-poema-den-jordi-cuixart-escolteu-la/

Tags: aniversari, Elèctrica Dharma

Notícies semblants: