Bonpreu recapta 125.191 € pels refugiats ucraïnesos per l’arrodoniment dels seus clients

El grup català Bonpreu i Esclat va dedicar l’arrodoniment solidari que varen fer els seus clients en el preu de la compra durant esl mesos de març i abril,  pels refugiats ucraïnesos. En total es van fer 721.278 donacions en les quals es van recaptar 125.191 €.

Aquest import el gestionarà la Creu Roja per proporcionar refugi, articles de primera necessitat i subministraments mèdics per a les persones desplaçades a causa de la guerra de Rússia contra Ucraïna. Les persones beneficiàries d’aquestes donacions són aquelles que estan sent ateses per la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, tant en territori ucraïnès com els desplaçats a països limítrofs i els refugiats que estan arribant al nostre país.

Aquest mes de maig les donacions per l’arrodoniment aniran destinades a la Fundació Vimar i a la Fundació Aspros, fundacions que treballen per a cobrir les necessitats d’habitatge per a les persones amb discapacitat intel·lectual. En funció de la localització de l’establiment de Bonpreu, els diners es destinaran a una fundació o l’altra.

En total des de principis del 2019, quan es va posar en marxa l’arrodoniment solidari de Bonpreu, s’han fet més de dotze milions de donacions, aconseguint més de dos milions d’euros per finalitats solidàries. Recordeu, si aneu a comprar al grup català Bonpreu, podeu arrodonir el preu de la vostra compra. Uns pocs cèntims que aniran destinats a una causa justa i necessitada del nostre ajut.

També us pot interessar:

Esclat, Bonpreu i BonÀrea formen el pòdium dels millors supermercats de l’Estat (12.03.2022)

Tags: arrodoniment, Bonpreu, Ucraïna

Notícies semblants: