Les Millors Coques de Sant Joan del 2022. Voleu saber on trobar-les?

Com cada any quan arriben aquestes dates es fa el tradicional concurs per triar les Millors Coques de Sant Joan. Aquest any s’han establert cinc categories: Coca tradicional, Coca de Crema i pinyons, Coca de Xocolata, Coca de Llardons i Coca Creativa.

La competició en la qual van participar més de 200 coques, es va celebrar el passat 31 de maig a la Farinera del Clot de Barcelona. Ada Parellada va ser la conductora de l’acte en la que un jurat format per professionals del pa i la pastisseria van triar les millors coques d’aquest any.

Les Millors Coques de Sant Joan 2022

🍪 Coca Tradicional: Forn de Pa i Pastisseria Gil – Barcelona

El jurat va voler destacar d’aquesta coca, la qualitat del brioix elaborat amb massa mare, un perfecte equilibri amb la mantega, els aromes naturals i una disposició equilibrada de les fruites i pinyons. La trobareu a Navas de Tolosa, 261 de Barcelona.

🍪 Coca de Crema i pinyons: Pastisseria i Fleca Cal Parra – Olost

Van valorar la quantitat i disposició de l’ingredient principal, la crema, que no ocultava els sabors de la resta d’ingredients com els pinyons. La trobareu al carrer Berga, 18 d’Olost.

🍪 Coca de Xocolata: Pastisseria Brunells – Barcelona

Per primer cop s’ha obert el concurs a aquesta categoria cada cop més demandada pels consumidors. El jurat va valorar la intencionalitat en presentar-la en un format rodó, la fermentació i la cocció del brioix, rematat amb el cruixent del cacau i matisos d’avellana. La trobareu al carrer Princesa, 22 de Barcelona.

🍪 Coca de Llardons: Pastisseria Viñallonga – Montornès del Vallès

En aquesta coca destaquen el cruixent i sabor singular equilibrat entre els llardons, el sucre i els pinyons. La trobareu al Carrer de Jacint Verdaguer, 3 de Montornès del Vallès.

🍪 Coca Creativa: L’Atelier – Barcelona

L’escola de pastisseria l’Atelier de Barcelona va presentar una elaboració força original, una barreja entre la Tarta Tatin coronada per un brioix de coca tradicional.

Per tal d’evitar el malbaratem alimentari, part de les coques elaborades durant la celebració del concurs van ser donades a Càritas a través de DISA Sant Josep Oriol de Barcelona.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Sr y Sra Cake (@srysracake)

Tags: Coques de Sant Joan

Notícies semblants: