En Joel Joan acaba amb nou grapes al cap després d’una nit de festa a Barcelona

Darrerament, l’actor català Joel Joan ja ens té acostumats a les seves sortides de to en algunes de les “farres” que ell mateix reconeix que fa, com quan ara fa un any ell i una colla d’amics van llençar una medusa als banyistes d’una platja de Tarragona que va acabar amb un nen sent atès pels serveis sanitaris.

Aquesta setmana passada en Joel explica al programa Planta Baixa de TV3 de Ricard Ustrell, la darrera festa a la qual va anar i que va acabar amb nou grapes al cap. Detalla que després de la funció de l’obra ‘El gran comediant’ que està interpretant al Teatre Goya de Barcelona, va trucar a un amic per sortir a prendre una copa i va acabar en un centre sanitari.

Van anar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) perquè van veure que hi havia “una mica de moguda amb un escenari, música…”. Van començar a menjar frànkfurts “un darrere l’altre” i no sap si es va intoxicar amb els frànkfurts o alguna copa li va anar malament, tampoc és que recordi gaire com va anar la nit. El cas és que va caure enrere i es va fer un trau al cap.

D’aquest moment sí que té noció, “de l’hòstia em recordo perfectament”, diu en Joel. Quan es va posar la mà al cap i va veure que tenia sang un company el va acompanyar al CAP d’on va sortir amb nou grapes al cap. En Joel acabar fent broma dient que si ara hagués de fer el paper de Frankenstein, no caldria que el maquillessin.

Recordem que ara fa un any va haver-hi una moguda amb la colla d’amics del Joel Joan quan navegaven amb una llanxa per les platges de Tarragona, per la que dies després  l’Ajuntament de Badalona de Garcia Albiol va vetar l’obra ‘El gran comediant’, que havia de representar-se a la ciutat badalonina.

La gresca d’en Joel Joan i els seus amics a una platja de Tarragona que acaba amb un nen atès pels serveis sanitaris

L’ajuntament de Badalona de Garcia Albiol veta una obra de teatre de Joel Joan

Tags: Joel Joan

Notícies semblants: